Se še spomniš, kako smo se ga ftrgali lani?

Maribor, 7. 11. 2017 – V UŠČ Leona Štuklja se 17. novembra vrača največja prireditev Kluba mariborskih študentov – Ftrgatev. Popoldanski del bo namenjen športu, adrenalinu, spodbujanju aktivnega preživljanja prostega časa in druženju. Zvečer pa se obeta odličen glasbeni program, saj bodo na oder stopila sama znana glasbena imena.

Smučarji in deskarji prostega sloga se bodo pomerili v Ski & Board Rail tekmovanju, ki se bo pričel ob 18. uri, kjer bodo “freestylerji” lahko pokazali svoje veščine na postavljenih objektih. Gledalci pa bodo lahko uživali ob dih jemajočih snežnih trikih, športnem duhu, dobri glasbi za katero bosta poskrbela Sasha Mikac in Timo G ter drugih aktivnostih.

Športni del Ftrgatve se bo ob 21. uri prelevil v glasbeni spektakel, saj se bodo na odru dvorane UŠČ Leona Štuklja zvrstili Siddharta, S.A.R.S. in TABU. Poskrbljeno pa bo tudi za ”najbolj ftrgane”, saj jih bosta do jutranjih ur zabavala Marc Mare in Ian Sound. Odločalo se bo tudi o najboljšem vinarju Ftrgatve, izkupiček bo šel v dobrodelne namene.

Ekipa Kluba mariborskih študentov pravi, da je Ftrgatev je oaza, ki se pojavi enkrat na leto in obiskovalcem ponudi zavetje pred vsako-dnevno sivo monotonostjo in problemi ter pobarva svet v nekaj posebnega.

Kontaktna oseba:
Kristina Keber – odnosi z javnostmi
E-pošta: kristina.keber@klub-kms.si
Telefon: 040 828 755