2. KMŠ futsal turnir

V četrtek, 13.4.2017, smo na futsal igrišču za Ljudskim vrtom izvedli 2. KMŠ futsal turnir! Med seboj se je pomerilo 10 ekip: Študentski Bogračfest, Krona Bar, ŠD Kapla, Nigra in Boban Rajović team v prvi skupini in KMŠ, Minioni, Nevermind, Klub KMŠ in ŠD Kapla 2 v drugi skupini.
Na to sončno, četrtkovo popoldne so se ekipe v zdravem športnem duhu, pošteni igri in ob obilici prelitega znoja potegovale za pokale in denarne nagrade. Vsaka ekipa je ob prijavi prispevala prijavnino v višini 15€. Iz tega se je potem oblikoval nagradni sklad v vrednosti 150€. Ekipi na prvem mestu smo namenili 90€, ekipi na drugem 40€ in ekipi na tretjem mestu, 20€.
Ekipe so se prvo odmerile v skupinskem delu, kjer je vsaka ekipa odigrala štiri tekme. V naslednji krog sta napredovali dve najboljši ekipi iz obeh skupin. Iz prve skupine sta to bili ekipi ŠD Kapla (z 10 točkami) in ekipa Boban Rajović team (z 9 točkami). Iz druge skupine pa sta napredovali ekipi Minioni (z 12 točkami) in ekipa Klub KMŠ (s 7 točkami). V polfinalu, kjer sta se odmerili ekipi ŠD Kapla in Klub KMŠ, smo bili priča streljanju kazenskih strelov, zaradi neodločenega izida.
V veliki finale sta se uvrstili ekipi ŠD Kapla in Boban Rajović team. Ekipi sta poskrbeli za razburljivo igro v finalu, ki se je zaradi neodločenega rezultata, zaključila s streljanjem kazenskih strelov.
Po kazenskih strelih je ponovno prevladala ekipa ŠD Kapla in tako, kot edina neporažena ekipa, osvojila PRVO MESTO na 2. KMŠ futsal turnirju. Drugo mesto na turnirju je zasedla ekipa Boban Rajović team, tretje mesto pa ekipa Klub KMŠ..

Pripravila: Jan Dolenc, Ivan Stanojević