Posebne ugodnosti za člane

Sestava društva

Član

Si želiš postati del pune ftrgane družine, ki ti omogoča obisk številnih dogodkov in predavanj, povezovanje s prijatelji in sklepanja novih poznanstev ter osebnostno rast?

Postani član Kluba mariborskih študentov, kjer boš začutil povezanost, pridobil izkušnje in (ne)formalna znanja, lahko boš izrazil svojo kreativnost na mnogo načinov, predvsem pa ti KMŠ nudi aktivno preživljanje prostega časa z obilico zabave in sprostitve.

V našem društvu poskrbimo tako za študente kot tudi dijake, zato ne odlašaj in se včlani – samo natisni si pristopno izjavo in jo skupaj s potrdilom o vpisu prinesi v Pisarno.

Pa ne pozabi, ob včlanitvi v društvo ti pripadajo super ugodnosti!

Aktivist

Si oseba, ki je nenehno rada v gibanju in mora v prostem času vedno nekaj početi? 

Imaš ustvarjalno žilico in znaš kreativno razmišljati, hkrati pa se prilagajati a vedno povedati lastno mnenje?

Si zagnan_a, mlad_a dijak, dijakinja, študent ali študentka, ki te veseli organiziranje dogodkov, fotografija, video produkcija, marketing, oblikovanje spletnih vsebin, PR ali trženje?

Če si se našel_la v zgornjem opisu si prava oseba za naše društvo! Ponujamo ti stimulativno delovno okolje, v katerem boš ne le pridobil_a številne izkušnje in reference in področja, ki te zanima, temveč boš tudi osebnostno zrastel_la.

Za več informacij piši na mail: mai.stiglic@klub-kms.si