KMŠ ODER SE SELI NA POŠTNO!

Maribor, 20. 6. 2022 – Že osmo leto zapored bo Klub mariborskih študentov popestril poletne večere s KMŠ odrom, ki mladim glasbenikom ponuja priložnost, da se na odru predstavijo širši publiki. KMŠ oder pa bo med 24. junijem in 2. julijem letos stal na novi lokaciji – na Poštni ulici. Glavni gost letošnjega odra pa bo Emkej.

Že od poletja 2015 KMŠ oder med Festivalom Lent ponuja odrske deske mladim glasbenikom, glasbenicam in glasbenim skupinam, da delijo svojo glasbo med obiskovalce in ustvarjajo magične poletne večere. Tekom KMŠ odra pa poteka tudi tekmovanje za denarno nagrado. Potencial v mladih glasbenikih je prepoznalo podjetje Lunos, ki je letošnji glavni pokrovitelj in podpornik mladih.

Letos bodo na KMŠ odru nastopili izvajalci, ki bodo poskrbeli za nepozabne večere. Nastopili bodo: Šalamun, Patroni, Šesti metek, Dizopen, Parvani Violet, Mint, Pižoni, Pamži, Nika S. in Sthenge. Zadnji dan pa bodo z nami zgodbo pisali predlanski zmagovalci KMŠ odra, Booom! In glavni gost letošnjega KMŠ odra, Emkej.

Letošnje poletje bomo tako otvorili z šestimi večeri pod zvezdnatim nebom, s hladno pijačo v roki in v družbi prijateljev, ob ritmih KMŠ odra.

Se vidimo!

 

Kontakt za medije:

Lučka Stopinšek – odnosi z javnostmi

lucka.stopinsek@klub-kms.si

070/159-501

Skip to content