Pune zabavno noro ftrgano

FTRGATEV 2022

V petek, 18. novembra 2022, organiziramo že 6. Ftrgatev, ki bo v dvorani UŠC Leona Štuklja. Na tradicionalni glasbeno-športni prireditvi bomo ponovno gostili najboljše slovenske in tuje glasbene izvajalce. Velik poudarek bo tudi letos na dobrodelnosti in preseganju meja.

Stopiš iz cone udobja. Okusiš zmagoslavje. Preplavi te adrenalin. In kaj potem? Prepustiš se. Srce ti razbija. Glasba ti polni ušesa. Stopiš skozi vrata in začutiš energijo množice. In kaj potem? Prepustiš se. In si pune ftrgan/a!

Ftrgatev se je v preteklih letih razvila v eno večjih prireditev v Mariboru, katero organizira Klub mariborskih študentov. V preteklih letih je prireditev privabila več kot 10.000 obiskovalcev in tudi letos bomo v Klubu mariborskih študentov poskrbeli za nepozabno doživetje.

»Ljudje si zaslužijo prostor, kjer se lahko sprostijo, proslavijo vsako preseženo mejo, uživajo v družbi, glasbi in so ponosni na to, kar so ter na to kar so dosegli!« pravijo v Klubu mariborskih študentov.

Tekom življenja začutiš, da si nepremagljiv/a, prevzema te navdušenje in velikokrat segaš višje, takrat te preplavijo občutki, ki jih ne pozabiš in jih vedno znova iščeš … letos jih najdeš v petek, 18. 11. 2022, ko te čaka najbolj ftrgan dan v letu!

Letošnji oder bo gostil legendarno skupino Siddharta, ki nam bo pokazala, kaj pomeni adrenalin. Znova bomo plesali na etnične, pop rock, hip hop, reggea ritme srbske zasedbe S.A.R.S in zasavski četverec Koala Voice, ki ustvarja vesel, brezskrben disco punk rock. 

Karte gredo v prodajo v ponedeljek, 17. oktobra, čimprej si zagotovi svojo v Pisarni, na Štuku ali na Eventimovih prodajnih mestih.