Obuti TAČEK

V petek, 27.5.2016 bomo s pričetkom ob 11.00 uri v Zavetišču za živali v Mariboru izvedli izobraževalne delavnice za PRIDOBITEV DOVOLJENJA ZA SPREHAJANJE PSOV, ki bodo trajale pol ure. Za sprehajanje psov je namreč slednje OBVEZNO.

Nato nas bodo zaposleni v azilu popeljali med njihove ljubljenčke, vsakega posebej predstavili nato pa nas tudi seznanili z delovanjem Zavetišča za živali Maribor.

Po opravljenem izobraževanju bomo vsi udeleženi v roku nekaj dni prejeli IZKAZNICO, s katero nam je dovoljeno sprehajati njihove kužke.

Teden dni kasneje, pa se bomo ponovno zbrali v zavetišču, kjer se bomo skupinsko, vsak s svojim izbrancem, odpravili na sprehod po gozdu.

obuti macek

Prijave so obvezne, saj je število mest omejeno.
Prijavite se lahko na: katarina.mihajlovic@klub-kms.si

Živali so marsikdaj prepuščene življenjskemu toku, na katerega ne morejo vplivati. Veliko je takšnih ljudi, ki živali mučijo, jih zavržejo ali za njih ne skrbijo na ustrezen način. Takšne živali, v najboljšem primeru, pristanejo v zavetišču, ki jim nudi vsaj varnost, hrano in streho na glavo. Z nekaj sreče ljubljenčki najdejo svoj dom, kjer so deležni topline in ljubezni. Zavedati se je potrebno, da si nekateri ljudje želijo sprehajati, skrbeti za pse, vendar jim to zaradi finančnih ali prostorskih razlogov doma to ni omogočeno. Potrebno je poudariti, da se tisti, ki si želijo novega psa, prevečkrat poslužujejo kupovanja ljubljenčkov in ne posvojitve le-teh. Izpostaviti želimo, da posvojeni ljubljenčki izkazujejo neizmerno hvaležnost, kar v ljudeh vzbudi občutke sreče in dobrega počutja.

Polepšajmo dan najboljšim človekovim prijateljem!

0 odzivov

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja