Pune ftrgan ŠIHT

Klub mariborskih študentov vam ponuja delo v društvu, kjer si lahko naberete izkušnje iz različnih področji in pomagate sooblikovati Maribor.
 
RAZPISUJEMO mesto za:
– Grafičnega oblikovalca
– Web oblikovalca
– Skrbnika družbenih omrežji
– Tržnika
– Videografa
– Vodjo projektov
– Dijaka aktivista
 
Od kandidatov si želimo resno in odgovorno delovanje, pripravljenost na timsko delo, organiziranost, zagnanost in željo po novih izzivih ter odlične komunikacijske in pogajalske sposobnosti.
Nudimo plačilo (sestavljeno iz fiksnega in variabilnega dela), pridobitev novih kompetenc, izkušenj in znanj, dodatna izobraževanja, ftrgano ekipo s katero boš osebno in karierno rastel ter dosegal višje cilje.
Vsi zainteresirani, pošljite prijavnico, ki vključuje CV in motivacijsko pismo na tim.gumilar@klub-kms.si do 8. 2. 2019.
 
POGOJ: Študentski status vsaj še dve leti. 
 

GRAFIČNI OBLIKOVALEC

Ali hodiš kdaj po ulici, gledaš plakate in ne vidiš dejanskih plakatov, temveč stvari, ki bi jih ti drugače naredil/a? Ali so tipografija, barve in kompozicija nekaj kar te spremlja v vseh aspektih življenja? Si želiš priložnost pokazati svojo kreativnost širši javnosti in si ustvariti močan portfolio z delom na raznolikih projektih? Si zagnan/a kreativec/ka, ki ima neko oblikovno znanje, ampak si predvsem želi učiti, rasti in ustvarjati v izjemno kreativni ekipi, ki to dopušča in spodbuja? Si tudi ti mnenja, da se diamanti ustvarjajo pod pritiskom in se držiš rokov?
Se ti zdi, da smo te pravkar opisali? Potem si ti pravi/a za nas in mi pravi zate!
 
Postani GRAFIČNI OBLIKOVALEC Kluba mariborskih študentov, kjer ti ponujamo kreativno okolje za razvoj potencialov in doseganje kariernih ciljev s polno podporo mlade in zagnane ekipe.
 

WEB OBLIKOVALEC

Rad/a oblikuješ, pripravljaš ali urejaš spletne strani. Ti priprava besedila in slikovnega gradiva za objavo na internetu predstavlja izziv? Imaš razvit čut za estetiko, dobro poznaš internetno tehnologijo oziroma njegove specifične lastnosti? Slediš novostim in rad oblikuješ zanimive oblikovne rešitve?
Se ti zdi, da smo te pravkar opisali? Potem si ti pravi/a za nas in mi pravi zate!
 
Postani OBLIKOVALEC SPLETNE STRANI Kluba mariborskih študentov, kjer ti ponujamo kreativno okolje za razvoj potencialov in doseganje kariernih ciljev s polno podporo mlade in zagnane ekipe!
 

SKRBNIK DRUŽBENIH OMREŽJI

Ti ne zmanjka idej, kako bi ustvaril/a in razvijal/a učinkovito in intuitivno marketinško strategijo? Organiziral/a in nadziral/a komuniciranje preko socialnih omrežji? Znaš ali si želiš preprosto idejo spremenil v izkušnjo za obiskovalce. Si komunikativen/a, se držiš rokov in ti multitasking ni problem? Dobro sodeluješ v ekipi ter znaš jasno izražati svoje mnenje? Želiš izpopolnjevati svoje znanje, najti svoje mesto v poslovnem svetu ter rasti in ustvarjati s pomočjo delavne ter kreativne ekipe?
Se ti zdi, da smo te pravkar opisali? Potem si ti pravi/a za nas in mi pravi zate!
 
Postani del MARKETINGA Kluba mariborskih študentov, kjer ti ponujamo kreativno okolje za razvoj potencialov in doseganje kariernih ciljev s polno podporo mlade in zagnane ekipe.
 

TRŽNIK

Si komunikativen/a, se držiš rokov in ti multitasking ni problem? Dobro sodeluješ v ekipi ter znaš jasno izražati svoje mnenje? Želiš izpopolnjevati svoje znanje, najti svoje mesto v poslovnem svetu ter rasti in ustvarjati s pomočjo delavne ter kreativne ekipe?
Se ti zdi, da smo te pravkar opisali? Potem si ti pravi/a za nas in mi pravi zate!

Če verjameš vase in v svoje sposobnosti trženja, potem si več kot dobrodošel(a), da se pridružiš naši ekipi.
 

VIDEOGRAF

Ali večino svojega prostega časa preživiš s fotoaparatov ali kamero v roki? Dogajanje okoli sebe spremljaš skozi objektiv in ga za vedno shraniš na sliki? Verjameš, da video pove več kot tisoč besed? Ti pojmi zlati rez, globinska ostrina, gorišče, zorni kot, osvetlitev, … niso tuji? Si odličen timski igralec, vendar ti samoiniciativa ne predstavlja problema? Želiš izpopolniti svoj portfolio? Si se pripravljen/a preizkusiti v slikanju in snemanju na različnih tipih dogodkov in včasih improvizirati ob hitri spremembi vremena? Je držanje rokov ena od tvojih vrlin?
Se ti zdi, da smo te pravkar opisali? Potem si ti pravi/a za nas in mi pravi zate!
 
Postani VIDEOGRAF Kluba mariborskih študentov, kjer ti ponujamo kreativno okolje za razvoj potencialov in doseganje kariernih ciljev s polno podporo mlade in zagnane ekipe.
 

VODJA PROJEKTOV

Rad/a delaš v ekipi, si želiš novih izzivov, med tvojimi lastnostmi pa so organiziranost, kreativnost, samostojnost in odgovornost? Rad/a vodiš, koordiniraš, deliš naloge in imaš pregled nad dogajanjem? Sta planer in pisalo tvoja redna spremljevalca? Si komunikativen, se držiš rokov, dosegaš ekipne cilje in pod pritiskom ohraniš mirne živce?
Se ti zdi, da smo te pravkar opisali? Potem si ti pravi/a za nas in mi pravi zate!
 
Postani PROJEKTNI VODJA Kluba mariborskih študentov, kjer ti ponujamo kreativno okolje za razvoj potencialov in doseganje kariernih ciljev s polno podporo mlade in zagnane ekipe.
 

DIJAK AKTIVIST

Si dijak/dijakinja? Se sprašuješ kaj ti prinaša prihodnost in ne želiš le čakati do mature, ko se boš prisiljen/a vprašati: »Kaj pa zdaj?«. Bi rad svoj prosti čas zapolnil/a z druženjem s pune ftrgano ekipo, bil/a del organizacijske ekipe zanimivih projektov, ki zajemajo širok spekter opravil ter si nabral/a izkušnje, ki te bodo oblikovale tako poklicno kot osebno?
Klub mariborskih študentov te išče! Potrebujemo osebo, ki je iznajdljiva, prilagodljiva in se ne ustraši nobene naloge. Želimo si osebo, ki je samoiniciativna, kreativna in motivirana za pridobitev novih veščin.
Se ti zdi, da smo te pravkar opisali? Potem si ti pravi/a za nas in mi pravi zate!
 
Postani del DIJAŠKE SEKCIJE Kluba mariborskih študentov, kjer ti ponujamo kreativno okolje za razvoj potencialov in doseganje kariernih ciljev s polno podporo mlade in zagnane ekipe.
 
0 odzivov

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja