Pune ftrgane igre

Maribor, 11. 09. 2018 – Klub mariborskih študentov bo v sklopu projekta Evropsko mesto športa, 25. septembra ob 17. uri, na Trgu Leona Štuklja, organiziral Pune Ftrgane Igre, ki so namenjene vsem občanom Maribora, ki se želijo preizkusiti v različnih team building igrah in se ob tem zbližati s prijatelji.

 

Iztekajo se še zadnji topli dnevi in prav je, da jih izkoristimo v dobri družbi. V ta namen, v sklopu projekta Evropsko mesto športa, društvo KMŠ organizira Pune Ftrgane Igre, ki so namenjene vsem občanom Maribora, ki si želijo odložiti svoje mobilne naprave in se na zabaven ter nekoliko drugačen način podružiti z ostalimi.

 

Dogodek se bo odvijal 25. septembra ob 17. uri, na Trgu Leona Štuklja, kjer bodo postavljene različne postaje na katerih se bodo odvijale team building igre – športne, koordinacijske in miselne igre, ki bodo od tekmovalcev zahtevale odlično sodelovanje in veliko dobre volje.

 

Udeležba je brezplačna, vendar se je na dogodek potrebno prijaviti do 20. septembra. 

Dogodek poteka v sodelovanju z Mestna občina Maribor in Športna zveza Maribor v času Evropskega tedna športa v sklopu projekta Evropsko mesto športa.

 

 

Kontakt za medije:

Anja Sovič – odnosi z javnostmi

e-pošta: anja.sovic@klub-kms.si

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *