Severna Koreja z druge perspektive

Maribor, 26. 9. 2018 – Klub mariborskih študentov bo v sodelovanju z organizacijo Popotniškega združenja prvič v Mariboru organiziral voden pogovor z vladnima predstavnikoma iz Pyongyanga, Severne Koreje. V torek, 2. 10. 2018 ob 11.00, boste lahko v prostorih Hostla Pekarna iz prve roke spoznali kulturo, običaje in zgodovino ene najbolj skrivnostnih držav na svetu.

 

Država z mnogo skrivnosti, številnih prepovedi in predvsem strogih pravil. Severna Koreja je samozadostna država, ki jo vodi družina Kim. Prazne ulice, betonski bloki, splošno pomanjkanje in slaba komunikacija z zunanjim svetom so besede, ki so prikazane očem javnosti, pa vendar se je Severna Koreja začela prebujati in počasi odpirati svetu.

 

V torek, 2. oktobra ob 11. uri, v Hostlu Pekarna, bo potekal voden pogovor z vladnima predstavnikoma Severne Koreje, ki bosta obiskala Maribor v sklopu protokolarnega obiska, z namenom krepitve vezi in dobrega odnosa med državami. To bo edinstvena priložnost, da iz prve roke spoznamo kulturo, običaje in zgodovino mistične Severne Koreje.

 

Z dogodkom se želi javnosti predstaviti državo s perspektive tam živečih ljudi. Zato se pridružite vodenemu pogovoru, in tako preženite negativna mnenja, ki vplivajo na vašo predstavo o Severni Koreji.

 

Kontakt za medije:

Anja Sovič – odnosi z javnostmi

e-pošta: anja.sovic@klub-kms.si

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *