Razpis za volitve v organe Kluba mariborskih študentov, april 2020

Upravni odbor Kluba mariborskih študentov je na podlagi 53., 75. in 76. člena Statuta KMŠ na 4. redni seji, dne 5. 4. 2020 sprejel sklep št. 22 s katerim razpisuje kandidacijski postopek za volitve v organe, ki bodo 09. 05. 2020 za:

Upravni odbor

Nadzorna komisija

Častno razsodišče

Kandidaturo za posamezni organ kluba je potrebno po priporočeno poslati na naslov društva (Vetrinjska ulica 30, 2000 Maribor) najkasneje do vključno 25. 4. 2020. Na vlogi naj piše »Ne odpiraj – za volilno komisijo«. Kandidat mora biti član društva KMŠ, da lahko kandidira v funkcijo.

Kandidatura mora vsebovati:

  • ime in priimek kandidata,
  • naslov stalnega prebivališča,
  • datum in kraj rojstva kandidata,
  • potrdilo o vpisu,
  • kratki življenjepis,
  • vizijo razvoja Kluba.

Natančna določila glede kandidiranja si lahko ogledate v statutu in volilnem pravilniku v času uradnih ur na sedežu kluba, izven uradnih ur pa po predhodni najavi na tel. 041 536 756 (Vanessa Žekš) ali na spletnih straneh društva KMŠ.

Volitve za organe Kluba mariborskih študentov bodo potekale v okviru 2. REDNE SKUPŠČINE, ki bo v soboto, 09. 05. 2020 ob 17. uri v prostorih Kluba mariborskih študentov, Vetrinjska ulica 30, 2000 Maribor

 

PRILOGE: VOLILNI PRAVILNIK (Volilni_pravilnik_KMŠ-4) in obrazec za KANDIDATURO V ORGANE DRUŠTVA KMŠ (Kandidatura-2020-1)

 

Vanessa Žekš,
predsednica Kluba mariborskih študentov

Maribor, 18. 4. 2020

 

V kolikor pandemija do skupščine ne bo prenehala in skupščina ne bo morala biti izvedena na varen način, se bo skupščina, zaradi nadaljnjega preprečevanja širitve okužbe z novim koronavirusom in ob upoštevanju priporočil Sveta za nacionalno varnost Republike Slovenije in Nacionalnega inštituta za javno zdravje, izjemoma izvedela na daljavo.

Glasovanje bo potekalo preko elektronske pošte. V kolikor pride to tega, bo sledilo obvestilo z nadaljnjimi navodili. 

0 odzivov

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja