Ftrgatev 2018

Že tretje leto zapored bomo v okviru Kluba mariborskih študentov naše mesto obogatili s kulturno-glasbeno in športno prireditvijo – Ftrgatev, ki se bo odvijala 9. novembra v dvorani UŠC.

 

 

Maribor je majhno mesto z bogato vsebino, ki pa vedno znova preseneča in ponuja več, kot opazimo. Maribor so Drava, špricer, Piramida, Pohorje, Poštna, enosmerne in krožišča, mariborski otok, štenge, poletje v parku in sobote na tržnici.

Tri leta nazaj, smo se odločili, da mu ponudimo še več – dan v letu, ki bo predstavljal kulturo Maribora, njegove prebivalce in poenotil vrednote v katere verjamemo: prijateljstvo, skupnost, druženje, glasbo in šport. Vse to smo s Klubom mariborskih študentov združili v popoldansko in večerno prireditev Ftrgatev.

 

 

Popoldanski del bo kakor leti poprej športno-adrenalinske narave.  Ftrgatev bo v dvorano ŠTUK-a pripeljala tekmovalni svet skejtanja. Različne oblike ramp, tirnic in stopnice bodo ŠTUK spremenile v “ulico” za skateboarderje. Prijavljeni skejterji se bodo potegovali za nagradni sklad v skupni vrednosti 1500 EUR ter za odlične praktične nagrade.

Prijave z brezplačno prijavnino so možne do 2. 11. 2018.

 

 

Po zaključenem popoldanskem programu sledi večerni, ki se bo odvil v pravi glasbeni spektakel in združil mlado ter staro v Mariboru ter tri povsem različne glasbene žanre. Dvorano UŠC bodo namreč preplavili zvoki kitare izpod rok Vlada Kreslina, rock melodije ene izmed najpopularnejših skupin nekdanje Jugoslavije – Prljavega kazališta in elektronski beati domačega DJ-ja znanega pod imenom Mike Vale.

Prijetni poletni večeri na Poštni ulici, petkovi koncerti v Pisarni, tradicionalno martinovanje na trgu Leona Štuklja in vsakoletni Festival Lent. To so prireditve, ki Mariborčanom ponujajo pestro kulturno in glasbeno dogajanje. Tudi Ftrgatev postaja del te kulture, ki nas povezuje in mesto Maribor dela takšno, kot si ga želimo.

 

Karte:
6€ za člane kluba Mariborskih študentov
10€ za ostale

Kart za 10€ je OMEJENO število.

Karte lahko dobite v PisarnaŠtuk in Eventim SI

Če želite karto za 6€ in še niste član, se lahko včlanite v Pisarna!

Več info: https://www.klub-kms.si/postani-nas-clan/

0 odzivov

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja