Pisarna praznuje eno leto

Maribor, 6. 10. 2018 – Minilo je že eno leto odkar je Klub mariborskih študentov odprl vrata svoji viziji. Pisarni. To je prostor, kjer se oblikujejo nove ideje, sklepajo nova prijateljstva in pije dobra kava. V petek, 12. 10. 2018, vabijo na praznovanje prvega rojstnega dne, ki ga bo popestrila glasbena skupina Young Office Trio + Aleš Mlinarič.

 

Prostor, ki združuje in povezuje: s kavo, velikimi mizami, petkovimi večeri, torkovimi predavanji in vsakodnevnimi prijaznimi nasmehi. To je Pisarna. Pisarno oblikujejo študentje, dijaki, pesniki, startupovci, umetniki in glasbeniki. Tukaj je miza vedno dovolj velika za vse ideje in prostor primeren za vsako delo.

 

V petek, 12. oktobra 2018, je za Pisarno prav poseben dan, saj mineva eno leto odkar je odprla vrata in s svojo ponudbo popestrila Maribor. Tako je Klub mariborskih študentov  ustvaril prostor, kjer lahko svojim občanom nudi torkova izobraževalna predavanja, zabavne petkove večere, odlično kavo ter prostor za sodelovanje in delo. Ob prvi obletnici Pisarne so pripravili prav posebno ponudbo za vas in vaše prijatelje – ob nakupu ene kave vam Pisarna podari drugo, ki jo lahko poklonite komur želite.

 

Od 20. ure dalje, bo Pisarna odeta v čudovite zvoke jazza v izvedbi skupine Young Office Trio + Aleš Mlinarič. Obeta se sproščeno druženje ob odlični glasbi in finih prigrizkih.

 

Kontakt za medije:

Anja Sovič – odnosi z javnostmi

e-pošta: anja.sovic@klub-kms.si

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *