Pisarna je prostor idej – naših in vaših. Je okolje, v katerem lahko vsak najde svoj delovni kotiček. Mesto, kjer se združujejo ljudje različnih zanimanj. Prostor, ki povezuje in diši po kavi.

Lepo bo tudi ob večerih, saj so torki in petki rezervirani za dogodke in koncerte. Z nami in za vas.

Dobrodošli pri nas!

 


 

Kaj nudimo? 

KREATIVNO OKOLJE

velike mize, prijetna glasba in kup delovnih ljudi. Če se kje kar bliska od inspiracije in novih idej, je to pri nas! 

DELO IN POVEZOVANJE

z ljudmi različnih interesov. Mogoče najdeš svojega novega sodelavca ali prav tisto osebo, ki manjka v tvoji ekipi! 

PROSTOR ZA DELO

brez skrbi, če imaš prazno baterijo! Pri nas vtičnic nikdar ne zmanjka, pa tudi brskanje po spletu bo potekalo hitro in brez težav!

PISARNIŠKI MATERIAL

je tvoja glava polna idej, ki bi nujno morale na papir, pa ga trenutno nimaš pri sebi? Na voljo ti je vse, kar imajo tudi prave pisarne! 

TISKANJE IN SKENIRANJE

nujno potrebuješ tiskalnik? Mi ga imamo! Če si član Kluba mariborskih študentov pa imaš še 100 kopij na mesec brezplačnih. 

 


Torki v Pisarni.

Torkova poučna predavanja vas popeljejo v svet skozi popotovanja v neznano, naučijo vas novih in poučnih skrivnosti tega sveta ter vam pomagajo, da spoznate sebe, in to kar iz udobja Pisarniškega stola. Vsak torek za vas pripravljamo poučna, informativna, potopisna in druga predavanja. Premišljeno izbiramo tematiko, da je odločitev o obisku za vas toliko lažja. 

Kaj se dogaja ob petkih? 

Petkovi razvedrilni večeri vključujejo romantično vzdušje, instrumentalno glasbo in mlade nadobudneže v glasbenem ali komičnem svetu. Pisarna vsak petek spremeni svoj prostor v majhno koncertno dvorano ali standup komični večer, kjer lahko dobi na našem odru priložnost prav vsak!

 

Si mlad glasbenik ki išče priložnost za nastop?

Kontaktiraj nas! Piši na alja.polner@klub-kms.si in morda bomo v petek na odru Pisarne poslušali prav tebe! 

Specialty coffee

Mi vam ponudimo kavo, ki ni anonimna mešanica najrazličnejših zrn, temveč je dobavljena po načelih pravične trgovine ali neposredno od pridelovalcev. Kavo, kjer je bolj kot cena na borzi pomembna povezava med pridelovalci, pražarji, kavarno in končnimi porabniki – vami. Skupaj oblikujemo vzajemno sinergijo, s katero zlahka premagate katerikoli izziv. 

Tovarna kave

 

Svet skrbno izbrane kave, pridelane z ljubeznijo in pražene s strastjo.

Za našo kavo skrbi majhna pražarna iz Maribora, ki ponuja drugačno kavo. Kavo, ki je vseh pogledih sveža in zato tudi veliko bolj živa. Izraža bogate arome, ki jih z veseljem raziskujemo skupaj z vami.

Tvoja jutranja rutina!

V Pisarni se dan začne s skodelico odlične Specialty Coffee. Kakšna je pa tvoja jutranja rutina?#NajprejSpijEnoKavo

Objavil/a Pisarna dne Nedelja, 11. marec 2018

Dobrodošli v svetu kave brez znamke in v prostoru, kjer vam jo pripravimo s strastjo! 

Dobrodošli v Pisarni!