Pisarna je prostor idej – naših in vaših. Je okolje, v katerem lahko vsak najde svoj delovni kotiček. Mesto, kjer se združujejo ljudje različnih zanimanj. Prostor, ki povezuje in diši po kavi.

Lepo bo tudi ob večerih, saj so torki in petki rezervirani za dogodke in koncerte. Z nami in za vas.

Dobrodošli pri nas!

Kaj nudimo? 

 

 

KREATIVNO OKOLJE

 

 

 

 

 

PROSTOR ZA DELO

 

 

 

 

 

DELO IN POVEZOVANJE

 

 

 

 

 

PISARNIŠKI MATERIAL

 

 

 

 

 

TISKANJE IN SKENIRANJE

 

 

 

Kaj se dogaja ob petkih?

Petkovi razvedrilni večeri vključujejo romantično vzdušje, instrumentalno glasbo in mlade nadobudneže v glasbenem ali komičnem svetu. Pisarna vsak petek spremeni svoj prostor v majhno koncertno dvorano ali standup komični večer, kjer lahko dobi na našem odru priložnost prav vsak!

Kontaktiraj nas! Piši na alja.polner@klub-kms.si in morda bomo v petek na odru Pisarne poslušali prav tebe!

120

Število dogodkov v Pisarni

41

Število dogodkov v 2019

Torki v Pisarni

Torkova poučna predavanja vas popeljejo v svet skozi popotovanja v neznano, naučijo vas novih in poučnih skrivnosti tega sveta ter vam pomagajo, da spoznate sebe, in to kar iz udobja Pisarniškega stola. Vsak torek za vas pripravljamo poučna, informativna, potopisna in druga predavanja. Premišljeno izbiramo tematiko, da je odločitev o obisku za vas toliko lažja. 

Zakaj je naša kava boljša?

Specialty coffee

Mi vam ponudimo kavo, ki ni anonimna mešanica najrazličnejših zrn, temveč je dobavljena po načelih pravične trgovine ali neposredno od pridelovalcev. Kavo, kjer je bolj kot cena na borzi pomembna povezava med pridelovalci, pražarji, kavarno in končnimi porabniki – vami. Skupaj oblikujemo vzajemno sinergijo, s katero zlahka premagate katerikoli izziv. 

Tovarna kave

Svet skrbno izbrane kave, pridelane z ljubeznijo in pražene s strastjo.
Za našo kavo skrbi majhna pražarna iz Maribora, ki ponuja drugačno kavo. Kavo, ki je vseh pogledih sveža in zato tudi veliko bolj živa. Izraža bogate arome, ki jih z veseljem raziskujemo skupaj z vami.

Tvoja jutranja rutina!

V Pisarni se dan začne s skodelico odlične Specialty Coffee. Kakšna je pa tvoja jutranja rutina?#NajprejSpijEnoKavo

Objavil/a Pisarna dne Nedelja, 11. marec 2018

Pridruži se nam na Instagramu

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Virtualni karierni sejem 2020

Virutalni karierni sejem je sejem poklicev in izobraževanja za osnovnošolce, ki ga organizira Mestna občina Maribor, v sodelovanju z ostalimi partnerji. Prav tako se na osnovi tega sodelovanja organizira tudi virtualni karierni sejem za srednješolce. S tem želi Mestna občina Maribor pomagati mladim pri premagovanju izzivov karierne orientacije – tudi povsem novih izzivov, ki jih prinaša pandemija covid-19.

 

  • Za osnovnošolce bo potekal od 16. do 20. novembra 2020,
  • Za srednješolce pa od 23. do 27. novembra 2020.

Več informacij za obisk virtualnega sejma si preberi tukaj.

 

Kandidati za volitve v organe 2020

Volitve za organe Kluba mariborskih študentov bodo potekale v okviru 2. REDNE SKUPŠČINE, ki bo v soboto, 9. 5. 2020 ob 17. uri na Vetrinjski ulici 30, 2000 Maribor. 

 

Kandidati za Upravni odbor:

1. Jana Kocbek, 1997, 3. letnik prve stopnje Marketinga 

2. Polonca Borko, 1996, 2. letnik druge stopnje Psihologije 

 

Kandidati za člana Nadzorne komisije:

1. Rok Hlade Weis, 1999, 2. letnik prve stopnje Likovne pedagogike

 

Kandidati za člana Častnega razsodišča:

1. Nina Kobilica, 1999, 2. letnik prve stopnje Psihologije 

Razpis za volitve v organe Kluba mariborskih študentov, april 2020

Upravni odbor Kluba mariborskih študentov je na podlagi 53., 75. in 76. člena Statuta KMŠ na 4. redni seji, dne 5. 4. 2020 sprejel sklep št. 22 s katerim razpisuje kandidacijski postopek za volitve v organe, ki bodo 09. 05. 2020 za:

Upravni odbor

Nadzorna komisija

Častno razsodišče

Kandidaturo za posamezni organ kluba je potrebno po priporočeno poslati na naslov društva (Vetrinjska ulica 30, 2000 Maribor) najkasneje do vključno 25. 4. 2020. Na vlogi naj piše »Ne odpiraj – za volilno komisijo«. Kandidat mora biti član društva KMŠ, da lahko kandidira v funkcijo.

Kandidatura mora vsebovati:

  • ime in priimek kandidata,
  • naslov stalnega prebivališča,
  • datum in kraj rojstva kandidata,
  • potrdilo o vpisu,
  • kratki življenjepis,
  • vizijo razvoja Kluba.

Natančna določila glede kandidiranja si lahko ogledate v statutu in volilnem pravilniku v času uradnih ur na sedežu kluba, izven uradnih ur pa po predhodni najavi na tel. 041 536 756 (Vanessa Žekš) ali na spletnih straneh društva KMŠ.

Volitve za organe Kluba mariborskih študentov bodo potekale v okviru 2. REDNE SKUPŠČINE, ki bo v soboto, 09. 05. 2020 ob 17. uri v prostorih Kluba mariborskih študentov, Vetrinjska ulica 30, 2000 Maribor

 

PRILOGE: VOLILNI PRAVILNIK (Volilni_pravilnik_KMŠ-4) in obrazec za KANDIDATURO V ORGANE DRUŠTVA KMŠ (Kandidatura-2020-1)

 

Vanessa Žekš,
predsednica Kluba mariborskih študentov

Maribor, 18. 4. 2020

 

V kolikor pandemija do skupščine ne bo prenehala in skupščina ne bo morala biti izvedena na varen način, se bo skupščina, zaradi nadaljnjega preprečevanja širitve okužbe z novim koronavirusom in ob upoštevanju priporočil Sveta za nacionalno varnost Republike Slovenije in Nacionalnega inštituta za javno zdravje, izjemoma izvedela na daljavo.

Glasovanje bo potekalo preko elektronske pošte. V kolikor pride to tega, bo sledilo obvestilo z nadaljnjimi navodili.