Razpis za KMŠ oder 2019

 
Vabimo vas, da se pridružite mladostni zgodbi uspehov in nastopite na največjem slovenskem poletnem festivalu, Festivalu Lent!
 
Klub mariborskih študentov ponuja odskočno desko vsem mladim štajerskim glasbenicam in glasbenikom ter glasbenim skupinam, ki želijo svojo glasbo deliti z drugimi, da svojo zgodbo zapojejo na odru KMŠ v sklopu prireditev Festivala Lent 2019.
 
Poletne večere bomo letos na Dravski ulici preživljali ob ritmih akustične, džez, pop, rap in rock glasbe – če je prav to področje tvojega/vašega ustvarjanja, si/ste star/a/i do 30. let in prihajaš iz Štajerske, te vabimo, da se do 10.4.2019 prijaviš na razpis!
 
Prijava naj vsebuje:
  • 1 priredbo pesmi drugega glasbenega izvajalca po lastni izbiri, 
  • 1 lastno glasbeno delo (v primeru, da ga imate), 
  • vaš opis oziroma opis vaše skupine
  • fotografijo in
  • kontaktno osebo ter podatke (e-mail in telefonsko številko).
Mi bomo v celoti poskrbeli za promocijo tvojega/vašega nastopa preko naših množičnih komunikacijskih kanalov – z objavami, s plakati in drugimi promocijskimi materiali. Tako pa vam bomo ponudili tudi priložnost, da se pokažete na odru festivala z velikim imenom in vas podprli z močnim aplavzom.
 
Letos pa bodo zelo pomembno vlogo imeli tudi obiskovalci Festivala Lent 2019! Tisti glasbenik, glasbenica ali glasbena skupina, ki bo najbolj prepričal/-a publiko in s tem dobil/-a največ glasov, prejme denarno nagrado v višini 500 EUR!
 
PRIJAVI se tukaj: http://bit.ly/2W4DyqMkmsoder!
 
Hvala vsem, ki z nami gradite nove spomine!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *