Topla večerja in udobje tudi za brezdomce

Maribor, 24.12.2018

Maribor, 24. 12. 2018 – Klub mariborskih študentov bo v četrtek, 27. decembra 2018, v Zavetišču na Šentiljski cesti pripravil večerjo za brezdomce. Študentje bodo v zavetišču skušali poustvariti praznično vzdušje in za en večer brezdomcem zagotoviti toplo večerjo.

December je praznični mesec, ko se ob večerih zberemo v krogu družine, skupaj preživljamo proste ure, se obdarujemo in skupaj pripravimo praznično kosilo ali večerjo. Vendar vsi nimajo te možnosti. So ljudje, ki nimajo družine, nimajo prijateljev, nimajo denarja in te sreče, da bi praznike preživljali na toplem ob dobri hrani. Čas je, da naučimo mlade, da sprejemajo vse in da na svet gledajo s socialnimi lečami ter polni pomoči pripravljeni polepšati dan sebi in drugim.

Siti lakote je dogodek, ki ga Klub mariborskih študentov izvaja prvič. V četrtek, 27. 12. 2018, bodo študentje pripravili toplo večerjo v Zavetišču za brezdomce na Šentiljski cesti. Klub mariborskih študentov želi ustvariti prostor poln topline in udobja, da bodo tudi brezdomci občutili ta prazničen čas, ki si ga sicer ne morejo privoščiti. Študentje bodo poskrbeli za odlično hrano, postrežbo in za dobro počutje gostov.

Klub mariborskih študentov vas vabi, da se jim v četrtek ob 15.00 pridružite pri pripravljanju večerje in skupaj z njimi za brezdomce poustvarite praznično vzdušje ob dobri hrani.

 

Kontakt:

Anja Sovič

odnosi z javnostmi

+386 (0)40 468 532

anja.sovic@klub-kms.si

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *