Vstopnice za Ftrgatev 2019 že na voljo!

Maribor, 11. 10. 2019 – Letošnja 4. Ftrgatev se hitro približuje in vstopnice za ta edinstven dogodek so že na voljo. To leto organizatorji ponujajo novo možnost nakupa vstopnic, ki je hitra, inovativna in ugodna. Skupaj z mBills so pripravili prav posebne cene, pri katerih boste prihranili kar 5 EUR. 

Ftrgatev je praznik vseh tistih »ftrganih«, ki si upajo stopiti iz svoje cone udobja in prestopiti meje neznanega. Takšna je tudi zgodba Ftrgatve. Vsako leto organizatorji poskušajo narediti nekaj novega, kar bo ločilo dogodek od vseh drugih, privabilo obiskovalce in jim ponudilo drugačno izkušnjo. Tako bodo skupaj z mBills vsem omogočili hitrejši in edinstven nakup vstopnice. Da pa bo letošnja izkušnja »ftrganih« zares nepozabna, bo mBills vsem posameznikom, ki bodo nakup karte opravili s telefonom preko aplikacije mBills, na dan dogodka vrnil del kupnine vstopnice v višini 5 EUR. 

mBills bo na Ftrgatvi omogočil tudi digitalizirano plačevanje, kar pomeni, da bo nakup pijače in hrane še bolj enostaven, hiter in predvsem varen. 

Z nakupom preko mBills privarčuj 5 EUR

To leto si lahko vstopnico zagotovite z mBills denarnico, ki jo prenesete na telefon, s spletnim nakupom na eventim.si ali na vseh Petrolovih prodajnih mestih. Mi osebno priporočamo nakup z mBills, saj boste dobili povrnjeno kupnino v višini 5 EUR. 

Člani na Ftrgatev za 1 EUR!

Nakup članskih vstopnic, ki stanejo 6 EUR, je možen samo preko aplikacije mBills.

Postopek nakupa karte za člane Kluba mariborskih študentov:

  1. na svoj mobilni telefon prenesite brezplačno aplikacijo mBills;
  2. na mBills naložite dobroimetje (na Petrolovih servisih ali v HopIn);
  3. v Pisarni in skenirajte člansko QR kodo;
  4. kupite vstopnico in mBills vam na dan dogodka povrne 5 EUR, ki jih lahko porabite na dogodku ali kjerkoli kasneje. 

Cena rednih vstopnic znaša 10 EUR, vendar je število vstopnic omejeno. Tudi za te karte bo povrnjena kupnina v višini 5 EUR, v kolikor karto kupite preko mBills aplikacije. QR koda za popust bo objavljena na vseh naših social kanalih, letakih ostalih tiskovinah.

Članske vstopnice bodo na voljo samo do 25. 10. 2019!

 

Redno vstopnico pa si preko mBills aplikacije lahko skeniraš  že tukaj! 

0 odzivov

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja