Ftrgatev 2019

ftrgatev-2019

FTRGATEV 2019 TUDI LETOS NE RAZOČARA

Čez dober mesec bo športna dvorana UŠC ponovno postala prizorišče že četrte Ftrgatve. 8. novembra, na praznik »ta ftrganih«, se bodo zbrali vsi študenti, mladi in mladi po srcu ter za en dan pobegnili od skrbi in ovir vsakdanjega življenja. Ali Ftrgatev tudi letos ne bo razočarala z večernim programom?

 

V preteklem mescu smo razkrili nastopajoče Ftrgatve 2019, ki bodo tudi tokrat poskrbeli za nepozaben in edinstven večer. Za en dan boste vsi obiskovalci pozabili na skrbi, ovire, s katerimi se srečujete in doživeli nepozabno izkušnjo. Dovolite, da vas Klub mariborskih študentov zapelje v adrenalinsko popoldne in večerno ekstazo odličnih izvajalcev. Tudi to leto bo pester glasbeni program navdušil vse obiskovalce mlajših in starejših generacij. Letošnji oder bo ponovno gostil enega in edinega gospoda s črno kitaro, Vlada Kreslina. Znova bomo plesali na etnične, pop rock, hip hop, reggea ritme srbske zasedbe S.A.R.S in za vrhunec večera bo poskrbela priljubljena slovenska rock skupina Mi2. Smo vas že navdušili?

Klub mariborskih študentov bo že na četrti Ftrgatvi, ki bo v petek 8. novembra ob 21. uri, poskrbel za nepozabno izkušnjo in odličen glasbeni večer. Pridite in si oddahnite od vsakdanjih skrbi.

 

ftrgatev-2019-kreslin  ftrgtev-2019

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *