Postani AKTIVIST!

Klub mariborskih študentov vam ponuja delo v društvu, kjer si lahko naberete izkušnje iz različnih področji, poleg tega pa je delo plačano! Dodajte svojemu življenjepisu izstopajoče reference, ki so veliko študentom pomagale do prve uspešne zaposlitve!
 
RAZPISUJEMO mesto za:

 

VODJO PROJEKTA

Rad/a delaš v ekipi, si želiš novih izzivov, med tvojimi lastnostmi pa so organiziranost, kreativnost, samostojnost in odgovornost? Rad/a vodiš, koordiniraš, deliš naloge in imaš pregled nad dogajanjem? Si komunikativen⁄a, se držiš rokov, dosegaš ekipne cilje in pod pritiskom ohraniš mirne živce?
 
Svoje vodstvene sposobnosti lahko preizkusiš v vseh sekcijah našega društva. To pomeni, da če imaš več idej, lahko deluješ na več področjih, preizkušaš svoje zmožnosti in deluješ v različnih ekipah.
 
Okrepitev potrebujemo v sekciji za socialo in zdravstvo, kjer se izvajajo predvsem projekti z dobrodelno noto, krvodajalske akcije, dobrodelni razpisi in dogodki, izobražujejo na področju zdravstva.
 
Sekcija za šport in zabavo izvaja predvsem športne dogodke, tekmovanja in projekte, na katerih se po večini sprostimo in res zabavamo, a še vedno potrebujejo veliko koordinacije!
 
Mednarodna sekcija išče nekoga, ki ima rad potopisna predavanja, razmišlja izven okvirjev, se želi priučiti priprave evropskih razpisov in se ne boji sveta.
 
Dijaška sekcija je namenjena vsem dijakom, ki si želijo nekaj več. Dijaki, ki se zavedajo, da je v življenju še prostor za kaj več in si le – tega želijo kvalitetno zapolniti. Dijaki sodelujejo aktivno pri vseh sekcijah, ter pripravljajo svoje projekte in večere, ki so namenjeni primarno dijakom, hkrati pa se učijo in nabirajo pomembne kompetence za prihodnost. Smo te pravkar opisali, ali pa si vse to še želiš postati?
 
Sekcija za kulturo in izobraževanje organizira pojekte, ki članom prinašajo novo znanje, spodbujajo njihovo kreativnost in osebnostno rast.
 
Postani PROJEKTNI VODJA Kluba mariborskih študentov, kjer ti ponujamo kreativno okolje za razvoj potencialov in doseganje kariernih ciljev s polno podporo mlade in zagnane ekipe.

 

GRAFIČNEGA OBLIKOVALCA

Ali hodiš kdaj po ulici, gledaš reklame in plakate in takoj opaziš kaj bi ti drugače naredil/a? Ali so tipografija, barve in kompozicija nekaj kar te spremlja v vseh aspektih življenja? Se spoznaš na animacije? Si želiš pokazati svojo kreativnost širši javnosti in si ustvariti močan portfolio z delom na raznolikih projektih? Si zagnan/a kreativec/ka, ki ima oblikovno znanje, ampak se hkrati želi učiti, rasti in ustvarjati v izjemno kreativni ekipi, ki to dopušča in spodbuja? Če si se našel v opisanem ali si tega vsega šele želiš, si pravi⁄a za nas!
 
Postani GRAFIČNI OBLIKOVALEC Kluba mariborskih študentov, kjer ti ponujamo kreativno okolje za razvoj potencialov in doseganje kariernih ciljev s polno podporo mlade in zagnane ekipe.

 

ILUSTRATOR

Rad⁄a rišeš, ustvaršaj s svinčnikom, čopičem, pripravljaš umetnine v digitalni obliki, risanje na steno in majice pa ti ni tuje? Rad⁄a oblikuješ božične kartice, obogatiš promocijske letake ali časopis, dodaš življenje golim stenam, in si pozoren⁄a na majhne detajle? Si umetniška duša, ki išče svoj prostor pod Soncem in želi pokazati svoje sposobnosti, ter pridobiti nove? Si se našel⁄a v opisu, ali vsaj misliš da si se?
 
Postani ILUSTRATOR Kluba mariborskih študentov, kjer ti ponujamo kreativno okolje, ki bo spodbujalo za razvoj tvojih potencialov, ob sebi pa imaš polno podporo mlade in zagnane ekipe!

 

WEB OBLIKOVALEC

Rad/a oblikuješ, pripravljaš ali urejaš spletne strani? Ti priprava besedila in slikovnega gradiva za objavo na internetu predstavlja izziv? Imaš razvit čut za estetiko, dobro poznaš internetno tehnologijo in njene specifične lastnosti? Slediš novostim in rad oblikuješ zanimive oblikovne rešitve? Si se našel⁄a v opisu?
 
Postani OBLIKOVALEC SPLETNE STRANI Kluba mariborskih študentov, kjer ti ponujamo kreativno okolje za razvoj potencialov in doseganje kariernih ciljev s polno podporo mlade in zagnane ekipe!

 

TRŽNIK

Si komunikativen/a, spreten⁄a z besedami in ti le – teh nikoli ne zmanjka? Dobro sodeluješ v ekipi ter znaš jasno izražati svoje mnenje? Želiš izpopolnjevati svoje znanje, najti svoje mesto v poslovnem svetu, se naučiti poslovne komunikacije ter rasti in ustvarjati s pomočjo delavne, kreativne ekipe? Se želiš preizkusiti v iskanju sponzorjev in partnerjev, ter se naučiti komunikacije, ki pripelje do uspešnih sodelovanj?
Smo te pravkar opisali, ali pa se vsega tega želiš naučiti? Si se našel⁄a v opisu?
 
Postani TRŽNIK Kluba mariborskih študentOV, kjer ti ponujamo kreativno in stimulativno okolje za razvoj potencialov in doseganja kariernih ciljev s podporo mlade, a izkušene ekipe!

 

TEKSTOPISEC

Si spreten⁄a z besedami? Priprava daljših tekstov ti ni tuja, opis dogodkov in leposlovje pa te ne straši? Bi se rad⁄a preizkusil⁄a v pripravi vsega naštetega, pod mentorstvom in nato deloval⁄a samostojno? Ali pa še točno ne veš kako bi se spopadel⁄a z besedami, vendar veš, da se želiš učiti? Si se našel⁄a v opisu?
 
Če verjameš vase in svoje sposobnosti tekstopisja ali učenja le – tega, potem si več kot dobrodošel⁄a, da se pridružiš ekipi. Postani TEKSTOPISEC Kluba mariborskih študentov, kjer ti ponujamo kreativno okolje za osebnostni in karierni razvoj s podporo mlade in zagnane ekipe!

 

DIJAK AKTIVIST

Si dijak/dijakinja?
Se sprašuješ kaj ti prinaša prihodnost in ne želiš le čakati do mature, ko se boš prisiljen/a vprašati: »Kaj pa zdaj?«. Bi rad svoj prosti čas zapolnil/a z druženjem s pune ftrgano ekipo, bil/a del organizacijske ekipe zanimivih projektov, ki zajemajo širok spekter opravil ter si nabral/a izkušnje, ki te bodo oblikovale tako poklicno kot osebno?
 
Klub mariborskih študentov te išče! Potrebujemo osebo, ki je iznajdljiva, prilagodljiva in se ne ustraši nobene naloge. Želimo si osebo, ki je samoiniciativna, kreativna in motivirana za pridobitev novih veščin.
 
Se ti zdi, da smo te pravkar opisali? Potem si ti pravi/a za nas in mi pravi zate!
 
Postani del DIJAŠKE SEKCIJE Kluba mariborskih študentov, kjer ti ponujamo kreativno okolje za razvoj potencialov in doseganje kariernih ciljev s polno podporo mlade in zagnane ekipe.
 
Vsi zainteresirani, pošljite prijavnico, ki vključuje CV in motivacijsko pismo na alja.polner@klub-kms.si do 13. 10. 2019.
 
POGOJ: Študentski status vsaj še dve leti ali status dijaka.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *